završni rad
Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama

Samardžić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Samardžić, A. (2018). Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425563

Samardžić, Ana. "Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425563

Samardžić, Ana. "Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425563

Samardžić, A. (2018). 'Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425563

Samardžić A. Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425563

A. Samardžić, "Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:425563

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.