završni rad
Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste

Vidović Popek, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Vidović Popek, I. (2018). Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574665

Vidović Popek, Ivana. "Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574665

Vidović Popek, Ivana. "Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574665

Vidović Popek, I. (2018). 'Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574665

Vidović Popek I. Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574665

I. Vidović Popek, "Procjena životnog ciklusa prehrambenog proizvoda-zero waste", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574665

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.