Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Kolakušić, A. (2018). Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:924518
Kolakušić, Antonio. "Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:924518
Kolakušić, Antonio. "Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:924518
Kolakušić, A. (2018). 'Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:924518
Kolakušić A. Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:924518
A. Kolakušić, "Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:924518