Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Genc, A. M. (2018). Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601299
Genc, Ana Marija. "Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601299
Genc, Ana Marija. "Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601299
Genc, A. M. (2018). 'Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601299
Genc AM. Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601299
A. M. Genc, "Procjena prehrambenih navika zaposlenih osoba MEDAS upitnikom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601299