Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Vrančić, E. (2018). Utjecaj hladne plazme na inaktivaciju i oštećenje stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae S288C (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:043568
Vrančić, Ema. "Utjecaj hladne plazme na inaktivaciju i oštećenje stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae S288C." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:043568
Vrančić, Ema. "Utjecaj hladne plazme na inaktivaciju i oštećenje stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae S288C." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:043568
Vrančić, E. (2018). 'Utjecaj hladne plazme na inaktivaciju i oštećenje stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae S288C', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:043568
Vrančić E. Utjecaj hladne plazme na inaktivaciju i oštećenje stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae S288C [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:043568
E. Vrančić, "Utjecaj hladne plazme na inaktivaciju i oštećenje stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae S288C", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:043568