Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Zrinjan, A. (2018). Utjecaj dodatka soka višnje na sastav i svojstva napitka od lista masline (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091116
Zrinjan, Andrea. "Utjecaj dodatka soka višnje na sastav i svojstva napitka od lista masline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091116
Zrinjan, Andrea. "Utjecaj dodatka soka višnje na sastav i svojstva napitka od lista masline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091116
Zrinjan, A. (2018). 'Utjecaj dodatka soka višnje na sastav i svojstva napitka od lista masline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091116
Zrinjan A. Utjecaj dodatka soka višnje na sastav i svojstva napitka od lista masline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091116
A. Zrinjan, "Utjecaj dodatka soka višnje na sastav i svojstva napitka od lista masline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:091116