Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Knechtl, S. (2018). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054196
Knechtl, Sven. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054196
Knechtl, Sven. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054196
Knechtl, S. (2018). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054196
Knechtl S. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054196
S. Knechtl, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054196