Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Dobrotić, D. (2019). Proizvodnja ekstracelularnih enzima pomoću gljive Trametes versicolor (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053886
Dobrotić, Dominik. "Proizvodnja ekstracelularnih enzima pomoću gljive Trametes versicolor." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053886
Dobrotić, Dominik. "Proizvodnja ekstracelularnih enzima pomoću gljive Trametes versicolor." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053886
Dobrotić, D. (2019). 'Proizvodnja ekstracelularnih enzima pomoću gljive Trametes versicolor', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053886
Dobrotić D. Proizvodnja ekstracelularnih enzima pomoću gljive Trametes versicolor [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053886
D. Dobrotić, "Proizvodnja ekstracelularnih enzima pomoću gljive Trametes versicolor", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:053886