Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Krnjić, N. (2019). Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013252
Krnjić, Nikolina. "Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013252
Krnjić, Nikolina. "Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013252
Krnjić, N. (2019). 'Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013252
Krnjić N. Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013252
N. Krnjić, "Karakteristike PAW vode dobivene kontinuiranim plazma pražnjenjem", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013252