Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Jaković, L. (2019). Uloga egzopolisaharida u probiotičkoj aktivnosti soja producenta Lactobacillus fermentum D12 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719891
Jaković, Lorena. "Uloga egzopolisaharida u probiotičkoj aktivnosti soja producenta Lactobacillus fermentum D12." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719891
Jaković, Lorena. "Uloga egzopolisaharida u probiotičkoj aktivnosti soja producenta Lactobacillus fermentum D12." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719891
Jaković, L. (2019). 'Uloga egzopolisaharida u probiotičkoj aktivnosti soja producenta Lactobacillus fermentum D12', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719891
Jaković L. Uloga egzopolisaharida u probiotičkoj aktivnosti soja producenta Lactobacillus fermentum D12 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719891
L. Jaković, "Uloga egzopolisaharida u probiotičkoj aktivnosti soja producenta Lactobacillus fermentum D12", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719891