Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Vujnović, A. (2019). Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938631
Vujnović, Angela. "Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938631
Vujnović, Angela. "Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938631
Vujnović, A. (2019). 'Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938631
Vujnović A. Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938631
A. Vujnović, "Primjena otpada nastalog konzumiranjem espresso kave pri izradi pektinskih biofilmova", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:938631