Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Bukal, V. (2019). Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061021
Bukal, Valentina. "Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061021
Bukal, Valentina. "Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061021
Bukal, V. (2019). 'Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061021
Bukal V. Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061021
V. Bukal, "Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061021