Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Lastovčić, M. (2019). Uloga spektroskopije nuklearne magnetske rezonancije (NMR) u analizi hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579079
Lastovčić, Maja. "Uloga spektroskopije nuklearne magnetske rezonancije (NMR) u analizi hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579079
Lastovčić, Maja. "Uloga spektroskopije nuklearne magnetske rezonancije (NMR) u analizi hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579079
Lastovčić, M. (2019). 'Uloga spektroskopije nuklearne magnetske rezonancije (NMR) u analizi hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579079
Lastovčić M. Uloga spektroskopije nuklearne magnetske rezonancije (NMR) u analizi hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579079
M. Lastovčić, "Uloga spektroskopije nuklearne magnetske rezonancije (NMR) u analizi hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:579079