Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Larva, M. (2019). Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509418
Larva, Mirna. "Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509418
Larva, Mirna. "Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509418
Larva, M. (2019). 'Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509418
Larva M. Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509418
M. Larva, "Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509418