završni rad
Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica

Larva, Mirna
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Larva, M. (2019). Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509418

Larva, Mirna. "Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509418

Larva, Mirna. "Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509418

Larva, M. (2019). 'Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509418

Larva M. Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509418

M. Larva, "Proteinski hidrolizat uljne pogače lana kao dodatak mediju za uzgoj CHO stanica", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:509418

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.