Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Kozarić, V. (2019). Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706731
Kozarić, Vlatka. "Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706731
Kozarić, Vlatka. "Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706731
Kozarić, V. (2019). 'Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706731
Kozarić V. Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706731
V. Kozarić, "Mjere sigurnosti pri proizvodnji bioplina anaerobnom digestijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:706731