Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Kucljak, D. (2019). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna i kemijska svojstva smoothieja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855240
Kucljak, Damir. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna i kemijska svojstva smoothieja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855240
Kucljak, Damir. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna i kemijska svojstva smoothieja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855240
Kucljak, D. (2019). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna i kemijska svojstva smoothieja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855240
Kucljak D. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna i kemijska svojstva smoothieja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855240
D. Kucljak, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna i kemijska svojstva smoothieja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855240