Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj toplinske obrade na mlijeko magarice

Antea Komljenović (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Komljenović, A. (2019). Utjecaj toplinske obrade na mlijeko magarice (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:137845

Komljenović, Antea. "Utjecaj toplinske obrade na mlijeko magarice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:137845

Komljenović, Antea. "Utjecaj toplinske obrade na mlijeko magarice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:137845

Komljenović, A. (2019). 'Utjecaj toplinske obrade na mlijeko magarice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:137845

Komljenović A. Utjecaj toplinske obrade na mlijeko magarice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:137845

A. Komljenović, "Utjecaj toplinske obrade na mlijeko magarice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:137845