Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Hok, M. (2018). Procjena kardiovaskularnog rizika mjerenjem omega-3 indeksa kod oboljelih od nealkoholne masne bolesti jetre (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367382
Hok, Marija. "Procjena kardiovaskularnog rizika mjerenjem omega-3 indeksa kod oboljelih od nealkoholne masne bolesti jetre." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367382
Hok, Marija. "Procjena kardiovaskularnog rizika mjerenjem omega-3 indeksa kod oboljelih od nealkoholne masne bolesti jetre." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367382
Hok, M. (2018). 'Procjena kardiovaskularnog rizika mjerenjem omega-3 indeksa kod oboljelih od nealkoholne masne bolesti jetre', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367382
Hok M. Procjena kardiovaskularnog rizika mjerenjem omega-3 indeksa kod oboljelih od nealkoholne masne bolesti jetre [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367382
M. Hok, "Procjena kardiovaskularnog rizika mjerenjem omega-3 indeksa kod oboljelih od nealkoholne masne bolesti jetre", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367382