Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Poturica, V. (2018). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641166
Poturica, Vlatka. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641166
Poturica, Vlatka. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641166
Poturica, V. (2018). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641166
Poturica V. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641166
V. Poturica, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641166