diplomski rad
Optimiranje procesa proizvodnje praškastih kakao napitaka obogaćenih ekstraktom mente

Pižeta, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Kabinet za osnove inženjerstva

Citirajte ovaj rad

Pižeta, M. (2018). Optimiranje procesa proizvodnje praškastih kakao napitaka obogaćenih ekstraktom mente (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330643

Pižeta, Maja. "Optimiranje procesa proizvodnje praškastih kakao napitaka obogaćenih ekstraktom mente." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330643

Pižeta, Maja. "Optimiranje procesa proizvodnje praškastih kakao napitaka obogaćenih ekstraktom mente." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330643

Pižeta, M. (2018). 'Optimiranje procesa proizvodnje praškastih kakao napitaka obogaćenih ekstraktom mente', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330643

Pižeta M. Optimiranje procesa proizvodnje praškastih kakao napitaka obogaćenih ekstraktom mente [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330643

M. Pižeta, "Optimiranje procesa proizvodnje praškastih kakao napitaka obogaćenih ekstraktom mente", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:330643

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.