Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Radalj, I. (2018). Određivanje prisutnosti alergena lješnjaka u čokoladi i čokoladnim proizvodima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793462
Radalj, Iva. "Određivanje prisutnosti alergena lješnjaka u čokoladi i čokoladnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793462
Radalj, Iva. "Određivanje prisutnosti alergena lješnjaka u čokoladi i čokoladnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793462
Radalj, I. (2018). 'Određivanje prisutnosti alergena lješnjaka u čokoladi i čokoladnim proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793462
Radalj I. Određivanje prisutnosti alergena lješnjaka u čokoladi i čokoladnim proizvodima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793462
I. Radalj, "Određivanje prisutnosti alergena lješnjaka u čokoladi i čokoladnim proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:793462