Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Kukolja, H. (2018). Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090092
Kukolja, Hana. "Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090092
Kukolja, Hana. "Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090092
Kukolja, H. (2018). 'Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090092
Kukolja H. Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090092
H. Kukolja, "Usporedba jogurta i kiselog mlijeka od kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:090092