diplomski rad
Utjecaj indeksa kondicije i duljine srdele na kemijski sastav

Papak, Matej
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Papak, M. (2018). Utjecaj indeksa kondicije i duljine srdele na kemijski sastav (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:198949

Papak, Matej. "Utjecaj indeksa kondicije i duljine srdele na kemijski sastav." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:198949

Papak, Matej. "Utjecaj indeksa kondicije i duljine srdele na kemijski sastav." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:198949

Papak, M. (2018). 'Utjecaj indeksa kondicije i duljine srdele na kemijski sastav', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:198949

Papak M. Utjecaj indeksa kondicije i duljine srdele na kemijski sastav [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:198949

M. Papak, "Utjecaj indeksa kondicije i duljine srdele na kemijski sastav", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:198949

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.