Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Mamilović, K. (2018). Utjecaj kriomljevenja na udio sterola i prehrambenih vlakana pogače uljane repice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724011
Mamilović, Karla. "Utjecaj kriomljevenja na udio sterola i prehrambenih vlakana pogače uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724011
Mamilović, Karla. "Utjecaj kriomljevenja na udio sterola i prehrambenih vlakana pogače uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724011
Mamilović, K. (2018). 'Utjecaj kriomljevenja na udio sterola i prehrambenih vlakana pogače uljane repice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724011
Mamilović K. Utjecaj kriomljevenja na udio sterola i prehrambenih vlakana pogače uljane repice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724011
K. Mamilović, "Utjecaj kriomljevenja na udio sterola i prehrambenih vlakana pogače uljane repice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724011