Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Hlupić, L. (2018). Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438
Hlupić, Lucija. "Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438
Hlupić, Lucija. "Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438
Hlupić, L. (2018). 'Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438
Hlupić L. Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438
L. Hlupić, "Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438