University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Food Packaging
Cite this document
Hlupić, L. (2018). Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438
Hlupić, Lucija. "Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438
Hlupić, Lucija. "Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438
Hlupić, L. (2018). 'Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438
Hlupić L. Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438
L. Hlupić, "Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438