diplomski rad
Učinak proteinskog izolata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost kulture životinjskih stanica

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Logarušić, M. (2018). Učinak proteinskog izolata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost kulture životinjskih stanica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415160

Logarušić, Marijan. "Učinak proteinskog izolata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost kulture životinjskih stanica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415160

Logarušić, Marijan. "Učinak proteinskog izolata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost kulture životinjskih stanica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415160

Logarušić, M. (2018). 'Učinak proteinskog izolata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost kulture životinjskih stanica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415160

Logarušić M. Učinak proteinskog izolata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost kulture životinjskih stanica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415160

M. Logarušić, "Učinak proteinskog izolata iz uljne pogače lana na rast i produktivnost kulture životinjskih stanica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415160

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.