Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Car, A. (2018). Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:086374
Car, Ana. "Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:086374
Car, Ana. "Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:086374
Car, A. (2018). 'Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:086374
Car A. Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:086374
A. Car, "Promjena sastojaka okusa i arome piva donjeg vrenja tijekom čuvanja u različitoj ambalaži", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:086374