diplomski rad
Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12

Iličić, Lea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Iličić, L. (2018). Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:374919

Iličić, Lea. "Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:374919

Iličić, Lea. "Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:374919

Iličić, L. (2018). 'Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:374919

Iličić L. Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 13.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:374919

L. Iličić, "Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:374919

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.