Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Iličić, L. (2018). Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:374919
Iličić, Lea. "Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:374919
Iličić, Lea. "Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:374919
Iličić, L. (2018). 'Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:374919
Iličić L. Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:374919
L. Iličić, "Utjecaj različitih prebiotika na biotehnološku proizvodnju bakterijskog soja Lactobacillus fermentum D12", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:374919