Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Soče, M. (2019). Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373356
Soče, Mirela. "Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373356
Soče, Mirela. "Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373356
Soče, M. (2019). 'Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373356
Soče M. Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373356
M. Soče, "Antioksidacijska aktivnost divlje borovnice (Vaccinium myrtillus L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:373356