Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Hajdinjak, I. (2019). Procjena nutritivnog statusa i rizika od pojave pothranjenosti kod onkoloških pedijatrijskih bolesnika (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364890
Hajdinjak, Ivana. "Procjena nutritivnog statusa i rizika od pojave pothranjenosti kod onkoloških pedijatrijskih bolesnika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364890
Hajdinjak, Ivana. "Procjena nutritivnog statusa i rizika od pojave pothranjenosti kod onkoloških pedijatrijskih bolesnika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364890
Hajdinjak, I. (2019). 'Procjena nutritivnog statusa i rizika od pojave pothranjenosti kod onkoloških pedijatrijskih bolesnika', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364890
Hajdinjak I. Procjena nutritivnog statusa i rizika od pojave pothranjenosti kod onkoloških pedijatrijskih bolesnika [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364890
I. Hajdinjak, "Procjena nutritivnog statusa i rizika od pojave pothranjenosti kod onkoloških pedijatrijskih bolesnika", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364890