prikaz prve stranice dokumenta Određivanje vitamina C u soku od jabuke
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje vitamina C u soku od jabuke

Čunčić, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Čunčić, K. (2014). Određivanje vitamina C u soku od jabuke (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033341

Čunčić, Kristina. "Određivanje vitamina C u soku od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033341

Čunčić, Kristina. "Određivanje vitamina C u soku od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033341

Čunčić, K. (2014). 'Određivanje vitamina C u soku od jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033341

Čunčić K. Određivanje vitamina C u soku od jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033341

K. Čunčić, "Određivanje vitamina C u soku od jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:033341

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.