Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Citirajte ovaj rad
Jurić, M. (2019). Ekstrakcija polisaharida potpomognuta mikrovalovima iz smeđe alge Cystoseira compressa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551810
Jurić, Mateja. "Ekstrakcija polisaharida potpomognuta mikrovalovima iz smeđe alge Cystoseira compressa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551810
Jurić, Mateja. "Ekstrakcija polisaharida potpomognuta mikrovalovima iz smeđe alge Cystoseira compressa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551810
Jurić, M. (2019). 'Ekstrakcija polisaharida potpomognuta mikrovalovima iz smeđe alge Cystoseira compressa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551810
Jurić M. Ekstrakcija polisaharida potpomognuta mikrovalovima iz smeđe alge Cystoseira compressa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551810
M. Jurić, "Ekstrakcija polisaharida potpomognuta mikrovalovima iz smeđe alge Cystoseira compressa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:551810