Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Marić, M. (2019). Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:468070
Marić, Martina. "Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:468070
Marić, Martina. "Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:468070
Marić, M. (2019). 'Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:468070
Marić M. Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:468070
M. Marić, "Odabir i utjecaj aktivnih jestivih filmova na stabilnost minimalno procesiranog krumpira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:468070