diplomski rad
Određivanje alergena kikirikija u uzorcima sladoleda imunoenzimskom metodom

Vidaković, Helena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Vidaković, H. (2019). Određivanje alergena kikirikija u uzorcima sladoleda imunoenzimskom metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040844

Vidaković, Helena. "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima sladoleda imunoenzimskom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040844

Vidaković, Helena. "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima sladoleda imunoenzimskom metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040844

Vidaković, H. (2019). 'Određivanje alergena kikirikija u uzorcima sladoleda imunoenzimskom metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040844

Vidaković H. Određivanje alergena kikirikija u uzorcima sladoleda imunoenzimskom metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040844

H. Vidaković, "Određivanje alergena kikirikija u uzorcima sladoleda imunoenzimskom metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040844

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.