Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za biokemiju
Citirajte ovaj rad
Mitar, G. (2014). Ispitivanje i karakterizacija proteolitičkih sojeva kvasaca (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480917
Mitar, Gabriela. "Ispitivanje i karakterizacija proteolitičkih sojeva kvasaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480917
Mitar, Gabriela. "Ispitivanje i karakterizacija proteolitičkih sojeva kvasaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480917
Mitar, G. (2014). 'Ispitivanje i karakterizacija proteolitičkih sojeva kvasaca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480917
Mitar G. Ispitivanje i karakterizacija proteolitičkih sojeva kvasaca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480917
G. Mitar, "Ispitivanje i karakterizacija proteolitičkih sojeva kvasaca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480917