Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Alilović, V. (2019). Utjecaj kriomlina i ultrazvuka na antioksidacijsku aktivnost pogače uljane repice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814420
Alilović, Vesna. "Utjecaj kriomlina i ultrazvuka na antioksidacijsku aktivnost pogače uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814420
Alilović, Vesna. "Utjecaj kriomlina i ultrazvuka na antioksidacijsku aktivnost pogače uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814420
Alilović, V. (2019). 'Utjecaj kriomlina i ultrazvuka na antioksidacijsku aktivnost pogače uljane repice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814420
Alilović V. Utjecaj kriomlina i ultrazvuka na antioksidacijsku aktivnost pogače uljane repice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814420
V. Alilović, "Utjecaj kriomlina i ultrazvuka na antioksidacijsku aktivnost pogače uljane repice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814420