Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Gres, V. (2014). Utjecaj parametara na preživljavanje bakterije Listeria monocytogenes (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952790
Gres, Vitka. "Utjecaj parametara na preživljavanje bakterije Listeria monocytogenes." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952790
Gres, Vitka. "Utjecaj parametara na preživljavanje bakterije Listeria monocytogenes." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952790
Gres, V. (2014). 'Utjecaj parametara na preživljavanje bakterije Listeria monocytogenes', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952790
Gres V. Utjecaj parametara na preživljavanje bakterije Listeria monocytogenes [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 24.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952790
V. Gres, "Utjecaj parametara na preživljavanje bakterije Listeria monocytogenes", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952790