Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Šenjug, D. (2020). Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196
Šenjug, Dora. "Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196
Šenjug, Dora. "Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196
Šenjug, D. (2020). 'Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196
Šenjug D. Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 30.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196
D. Šenjug, "Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:646196