Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Kašnar, K. (2020). Utjecaj inhibitora na rast nekih ne-Saccharomyces kvasaca (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:506111
Kašnar, Klara. "Utjecaj inhibitora na rast nekih ne-Saccharomyces kvasaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:506111
Kašnar, Klara. "Utjecaj inhibitora na rast nekih ne-Saccharomyces kvasaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:506111
Kašnar, K. (2020). 'Utjecaj inhibitora na rast nekih ne-Saccharomyces kvasaca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:506111
Kašnar K. Utjecaj inhibitora na rast nekih ne-Saccharomyces kvasaca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:506111
K. Kašnar, "Utjecaj inhibitora na rast nekih ne-Saccharomyces kvasaca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:506111