Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Tišljar, P. (2020). Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:159506
Tišljar, Petra. "Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:159506
Tišljar, Petra. "Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:159506
Tišljar, P. (2020). 'Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:159506
Tišljar P. Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:159506
P. Tišljar, "Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:159506