Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Penezić, N. (2015). Procjena općeg znanja o fenilketonuriji i niskoproteinskoj prehrani osoba s fenilketonurijom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:097048
Penezić, Nina. "Procjena općeg znanja o fenilketonuriji i niskoproteinskoj prehrani osoba s fenilketonurijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:097048
Penezić, Nina. "Procjena općeg znanja o fenilketonuriji i niskoproteinskoj prehrani osoba s fenilketonurijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:097048
Penezić, N. (2015). 'Procjena općeg znanja o fenilketonuriji i niskoproteinskoj prehrani osoba s fenilketonurijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:097048
Penezić N. Procjena općeg znanja o fenilketonuriji i niskoproteinskoj prehrani osoba s fenilketonurijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:097048
N. Penezić, "Procjena općeg znanja o fenilketonuriji i niskoproteinskoj prehrani osoba s fenilketonurijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:097048