Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Citirajte ovaj rad
Novak, J. (2020). Predtretman ultrazvukom u ekstrakciji polisaharida iz smeđih algi Cystoseira barbata i Fucus virsoides (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061579
Novak, Jelena. "Predtretman ultrazvukom u ekstrakciji polisaharida iz smeđih algi Cystoseira barbata i Fucus virsoides." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061579
Novak, Jelena. "Predtretman ultrazvukom u ekstrakciji polisaharida iz smeđih algi Cystoseira barbata i Fucus virsoides." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061579
Novak, J. (2020). 'Predtretman ultrazvukom u ekstrakciji polisaharida iz smeđih algi Cystoseira barbata i Fucus virsoides', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061579
Novak J. Predtretman ultrazvukom u ekstrakciji polisaharida iz smeđih algi Cystoseira barbata i Fucus virsoides [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061579
J. Novak, "Predtretman ultrazvukom u ekstrakciji polisaharida iz smeđih algi Cystoseira barbata i Fucus virsoides", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061579