Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Remenar, S. (2020). Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544502
Remenar, Sandra. "Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544502
Remenar, Sandra. "Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544502
Remenar, S. (2020). 'Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544502
Remenar S. Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544502
S. Remenar, "Modeliranje utjecaja različitih koncentracija glutena na aktivaciju imunoodgovora kod celijakije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544502