Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Marušić, A. (2020). Utjecaj dodataka antioksidansa na stabilnost antocijana i tanina vina tijekom starenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:974718
Marušić, Ana. "Utjecaj dodataka antioksidansa na stabilnost antocijana i tanina vina tijekom starenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:974718
Marušić, Ana. "Utjecaj dodataka antioksidansa na stabilnost antocijana i tanina vina tijekom starenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:974718
Marušić, A. (2020). 'Utjecaj dodataka antioksidansa na stabilnost antocijana i tanina vina tijekom starenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:974718
Marušić A. Utjecaj dodataka antioksidansa na stabilnost antocijana i tanina vina tijekom starenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:974718
A. Marušić, "Utjecaj dodataka antioksidansa na stabilnost antocijana i tanina vina tijekom starenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:974718