Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Lešić, T. (2014). Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639342
Lešić, Tanja. "Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639342
Lešić, Tanja. "Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639342
Lešić, T. (2014). 'Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639342
Lešić T. Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639342
T. Lešić, "Analiza ekstraktivnih tvari i ligina u bukovoj piljevini, pšeničnoj slami i kukuruznim oklascima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639342