Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Novković, L. (2020). Usporedba tradicionalnih dijetetičkih metoda s metodama koje primjenjuju suvremene tehnologije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311703
Novković, Lana. "Usporedba tradicionalnih dijetetičkih metoda s metodama koje primjenjuju suvremene tehnologije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311703
Novković, Lana. "Usporedba tradicionalnih dijetetičkih metoda s metodama koje primjenjuju suvremene tehnologije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311703
Novković, L. (2020). 'Usporedba tradicionalnih dijetetičkih metoda s metodama koje primjenjuju suvremene tehnologije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311703
Novković L. Usporedba tradicionalnih dijetetičkih metoda s metodama koje primjenjuju suvremene tehnologije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311703
L. Novković, "Usporedba tradicionalnih dijetetičkih metoda s metodama koje primjenjuju suvremene tehnologije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311703