završni rad
Izolacija biološki aktivnih spojeva iz tršlje (Pistacia lentiscus L.)

Jankov, Lea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva

Citirajte ovaj rad

Jankov, L. (2020). Izolacija biološki aktivnih spojeva iz tršlje (Pistacia lentiscus L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486804

Jankov, Lea. "Izolacija biološki aktivnih spojeva iz tršlje (Pistacia lentiscus L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486804

Jankov, Lea. "Izolacija biološki aktivnih spojeva iz tršlje (Pistacia lentiscus L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486804

Jankov, L. (2020). 'Izolacija biološki aktivnih spojeva iz tršlje (Pistacia lentiscus L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486804

Jankov L. Izolacija biološki aktivnih spojeva iz tršlje (Pistacia lentiscus L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486804

L. Jankov, "Izolacija biološki aktivnih spojeva iz tršlje (Pistacia lentiscus L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486804

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.