Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Eleršek, A. (2020). Model pripreme za računalno planiranje dnevnog jelovnika i njegovih komponenti (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730882
Eleršek, Antonio. "Model pripreme za računalno planiranje dnevnog jelovnika i njegovih komponenti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730882
Eleršek, Antonio. "Model pripreme za računalno planiranje dnevnog jelovnika i njegovih komponenti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730882
Eleršek, A. (2020). 'Model pripreme za računalno planiranje dnevnog jelovnika i njegovih komponenti', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730882
Eleršek A. Model pripreme za računalno planiranje dnevnog jelovnika i njegovih komponenti [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730882
A. Eleršek, "Model pripreme za računalno planiranje dnevnog jelovnika i njegovih komponenti", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730882