završni rad
Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama

Dorner, Amanda
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Dorner, A. (2019). Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541136

Dorner, Amanda. "Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541136

Dorner, Amanda. "Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541136

Dorner, A. (2019). 'Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541136

Dorner A. Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541136

A. Dorner, "Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541136

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.